Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Realitatea Sociala
nume ziar

evenimente

BEACH, PLEASE! 2024

BEACH, PLEASE! 2024: Cel Mai Mare Festival Urban din Sud-Estul Europei și-a Deschis Porțile

În perioada 10-15 iulie, a început cel mai așteptat eveniment al verii în România, BEACH, PLEASE! 2024. Festivalul, amplasat pe un teren de 21 de hectare în Costinești, reprezintă unul dintre cele mai mari festivaluri urbane din regiunea Sud-Est Europeană.

Gărâna Jazz Festival

Gărâna Jazz Festival se va desfășura în perioada 11-14 iulie

Gărâna Jazz Festival va avea loc între 11 și 14 iulie, desfășurându-se pe scenele din Poiana Lupului, în satul Gărâna, și la Biserica Catolică din Văliug. Prima zi a festivalului, joi, 11 iulie, aduce trei concerte excepționale pe scena principală din Poiana Lupului: Christian McBride & Ursa Major, Tord Gustavsen Trio și Amiira - Klaus Gesing/Björn Meyer/Samuel Rohrer. Christian McBride, multiplu premiat Grammy, va încânta audiența cu un concert de jazz acustic și fusion-funk, în timp ce Tord Gustavsen Trio va oferi un jazz introspectiv inspirat din folclorul scandinav. Amiira va prezenta un jazz avangardist, îndrăzneț, cu texturi și ritmuri din world music.

Festivalul Beach Please!

Festivalul din România care va atrage spectatorii echivalentul populației unor orașe importante. Va începe în două zile!

Un festival major din România va începe în două zile, atrăgând un număr de spectatori echivalent cu populația unor orașe importante. Peste 200 de artiști din întreaga lume vor participa, cu un buget total de peste 8 milioane de euro pentru plata acestora. Evenimentul va avea patru scene, 120.000 de spectatori pe zi și o zonă de parcare extinsă pe 50 de hectare.

Neversea

Peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi la Neversea

În a treia zi a Festivalului Neversea, reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanța au raportat că nu au fost incidente majore de ordine publică, concentrându-se pe prevenirea acestora și asigurarea securității. Cu toate acestea, peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar efectivele Ministerului Afacerilor Interne au acționat pentru identificarea și sancționarea celor care desfășurau activități ilegale.

BEACH, PLEASE!

Ai din nou ocazia să îi vezi pe Anitta și Travis Scott la cel mai accesibil preț din lume! BEACH, PLEASE!

Este vorba despre un festival de muzică de amploare ce va avea loc la Costinești, România, care promite să fie unul dintre cele mai mari evenimente din țară, atrăgând atât artiști români de top, cât și internaționali. Organizatorii festivalului sunt optimiști în privința vânzărilor, având deja sold-out pentru biletele cu o lună înainte de eveniment.

SAGA festival 2024

SAGA festival 2024: Line-up și programul pe zile. Ziua în care cântă Nicki Minaj este deja SOLD OUT

În perioada 5-7 iulie, se va desfășura cea de-a patra ediție a SAGA Festival 2024 la Romaero. Festivalul va aduce în România peste 150 de artiști, inclusiv nume mari precum Nicki Minaj, Rita Ora, Tyla, Armin Van Buuren și Hardwell. Printre momentele așteptate se numără concertul Nicki Minaj în cadrul turneului „PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR”, marcând prima sa apariție în Europa de Est.

Festivalul Electric Castle

Festivalul Electric Castle are un buget de 9 mil. euro şi aşteaptă peste 230.000 de participanţi

Festivalul Electric Castle se pregătește pentru cea de-a zecea ediție din istoria sa cu un buget impresionant de 9 milioane de euro și așteaptă peste 230.000 de participanți în 2024, conform unui raport recent de pe Ziarul Financiar.

Festivalul Rocanotherworld 2024

Festivalul Rocanotherworld 2024 începe la Iaşi - Asaf Avidan, Alternosfera, Deliric & Silent Strike, COMA, Argatu, om la lună, Jurjak vor susţine concerte

Festivalul Rocanotherworld revine în 2024 la Iași pentru cea de-a noua ediție, desfășurându-se între 20 și 23 iunie la brizo, pe malul lacului Aroneanu. Evenimentul va aduce în prim-plan o varietate de artiști de renume și activități recreative, promovând și principii de sustenabilitate și responsabilitate socială.

ŞI festival

ŞI festival, ediţia a IV-a: Opt zile cu peste 70 de evenimente culturale gratuite la 2 Mai

A patra ediție a ȘI festival, cunoscut anterior sub numele de Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, va avea loc între 20 și 27 iulie în stațiunea 2 Mai. Sub tema „și tu. și eu. și împreună”, festivalul va oferi opt zile de evenimente culturale gratuite, incluzând peste 70 de activități organizate în cinci secțiuni: teatru, film, expo, concert și forum. Peste 150 de artiști din toată țara vor participa la acest festival, care și-a câștigat deja o reputație remarcabilă în spațiul cultural românesc.

Realitatea Sociala

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024