Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Realitatea Sociala
nume ziar

monden

Iulia Vantur

Tatăl lui Salman Khan, dezvăluiri despre relațiile fiului său.

Tatăl lui Salman Khan, Salim Khan, a explicat recent motivele pentru care fiul său nu s-a căsătorit cu Iulia Vântur, în ciuda relației lor de lungă durată. Potrivit declarațiilor lui Salim Khan, Salman are dificultăți în a-și asuma angajamente pe termen lung și se întreabă constant dacă partenera sa ar putea îndeplini rolul tradițional de soție și mamă, așa cum a făcut mama sa. „Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători,” a spus Salim Khan. „El se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui.”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, dezvăluiri surprinzătoare despre relația lor, după 5 ani de căsnicie: "Eu nu cred în pauze"

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit recent cinci ani de căsnicie, eveniment marcat printr-o ședință foto elegantă. Cuplul a vorbit despre stabilitatea relației lor, clarificând că nu cred în pauze de relație. „Eu nu cred în pauze. Ar fi foarte greu să luăm o pauză, de la ce? De la viața de familie? De la viața de cuplu?” a declarat Adelina Pestrițu. Virgil Șteblea a adăugat că despărțirea nu este o opțiune, iar dacă rămân împreună, va fi pentru totdeauna.

Cătălin Bordea

Cătălin Bordea, surprins în ipostaze pasionale alături de o femeie. Cine este presupusa lui parteneră

Recent, Cătălin Bordea a fost surprins în ipostaze tandre alături de o femeie, presupusa sa nouă parteneră, Elena Ardeleanu. Această apariție vine în urma despărțirii sale de soția sa, Livia, cu care a fost căsătorit din 2014 și de la care s-a separat în vara anului 2023. Despărțirea lor a fost confirmată după apariția unor zvonuri că cei doi ar fi divorțat în secret la notar.

foto: stiripesurse.ro

Ce a făcut Ralf Schumacher după ce dezvăluirea că e homosexual a făcut înconjurul lumii. Poza arătată publicului și mesajul de la fiul său

După ce Ralf Schumacher a făcut publică dezvăluirea că este homosexual, acest eveniment a avut un impact semnificativ, iar Ralf a continuat să împărtășească mai multe detalii personale prin intermediul rețelelor de socializare. El a postat o fotografie cu fața noului său partener, etichetându-l pe acesta, deși identitatea exactă a partenerului său rămâne protejată sub niște inițiale.

foto: okmagazine.ro

Mesajul pe care Regele Charles i l-a trimis lui Donald Trump după șocanta tentativă de asasinat

În urma șocantei tentative de asasinat asupra fostului președinte american Donald Trump, Regele Charles al Marii Britanii i-a transmis un mesaj de susținere și solidaritate. Mesajul regelui a fost trimis prin intermediul Ambasadei Marii Britanii la Washington DC și a rămas privat în ceea ce privește conținutul său exact.

foto: adevarul.ro

Actorul român Alex Bogdan s-a căsătorit în secret pe malul mării cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai. Cei doi au ales să își oficializeze relația într-un mod discret și intim, departe de ochii presei și ai publicului larg.

Alex Bogdan este cunoscut pentru rolurile sale în diverse producții, iar partenera sa, Cătălina Mihai, a devenit celebră pentru interpretarea ei din filmul "Heidi", pentru care a primit Premiul Gopo la categoria Tânără Speranță.

Selly

Selly reacționează tranșant la scandalurile cu droguri de la Beach, please: Nu înseamnă că eu aprob!

În urma scandalurilor legate de consumul de droguri la festivalul Beach, Please, Selly a reacționat ferm, subliniind că nu susține comportamentele negative asociate artiștilor prezentați pe scenă. Rapperul Wizz Khalifa a fost reținut pentru consum de marijuana pe scenă, iar influencerul controversat Andrew Tate a fost invitat de artistul French Montana, generând reacții acide în comunitate.

Dana Rogoz și Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir au împlinit 12 ani de căsnicie: "Îmi aduc aminte agitația, râsetele"

Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit recent 12 ani de căsnicie, ocazie cu care au reflectat emoționant asupra momentelor lor împreună. Cei doi formează un cuplu solid din showbiz-ul românesc, având doi copii împreună și o relație care a traversat multiple etape și experiențe.

Sharon Stone FOTO: Instagram

"Sharon Stone, la 66 de ani, într-o poză provocatoare în bikini, pictează acasă în California"

Sharon Stone, la vârsta de 66 de ani, s-a pozat recent în bikini în timp ce lucra la o nouă pictură în casa ei din California. Faimoasa actriță și artistă a împărtășit o imagine pe Instagram cu ea stând cu spatele gol, concentrată asupra unui tablou abstract neterminat.

Realitatea Sociala

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024