Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente

Realitatea Sociala
nume ziar

politica

Diana Șoșoacă

Ce riscă Diana Șoșoacă după comportamentul scandalos din Parlamentul European

Diana Șoșoacă a fost subiectul unui scandal internațional după comportamentul său provocator în Parlamentul European. Recent, aceasta a întrerupt repetat vorbitorii și a provocat agitație în timpul dezbaterilor de la Strasbourg, atrăgând atenția presei internaționale. Comportamentul său a dus la măsuri disciplinare imediate din partea președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, care a decis să o excludă temporar din sala de ședințe. Însă, aceste măsuri nu sunt singurele sancțiuni de care ar putea avea parte Șoșoacă. Reglementările Parlamentului European prevăd mai multe sancțiuni pentru eurodeputații care nu respectă regulile de conduită.

Liviu Dragnea

De ce candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale ar fi imposibilă.

Candidatura lui Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale din România se confruntă cu obstacole semnificative din punct de vedere juridic, care fac imposibilă o astfel de demers în contextul actual. Deși fostul lider al PSD a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021, el continuă să fie supus unor restricții legale care îi interzic ocuparea unor funcții publice, inclusiv candidatura la președinție.

foto: diacaf.com

Cum își poate face Joe Biden ieșirea din politică: E urmărit cu ”microscopul”

Joe Biden se află într-o poziție complicată, cu privire la viitorul său politic, într-un context în care presiunea și criticile se intensifică. Recent, președintele în vârstă de 81 de ani a fost subiectul unor critici acerbe legate de prestația sa, în special după prima dezbatere din campania electorală, dar și în urma controverselor legate de mandatul său. În același timp, Biden a intrat într-o izolare temporară după ce a anunțat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ceea ce adaugă un alt strat de complexitate în situația sa.

foto: diacaf.com

Huzurul Bugetarilor de Partid în România: Creșterea Necontrolată a Birocrației Statului

Guvernul PSD + PNL pare să își extindă aparatul bugetar la un ritm accelerat, în ciuda promisiunilor repetate de a reduce birocrația și de a eficientiza administrația publică. Într-un an de guvernare sub „Cabinetul Ciolacu” la Palatul Victoria, numărul bugetarilor a crescut cu 10.000 de persoane, o expansiune semnificativă în organigrama statului.

Liviu Dragnea

Dosarul „Tel Drum” în care Liviu Dragnea este acuzat de DNA că ar fi facilitat obținerea ilegală a peste 12 milioane de euro din fonduri europene a fost suspendat, generând reacții critice puternice din partea opiniei publice și a experților în justiție.

Într-o mișcare surprinzătoare, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să suspende dosarul pentru a verifica legalitatea încheierilor de ședință prin care s-au autorizat mandatele de interceptare în acest caz. Tribunalul București a afișat o minuta care detaliază această decizie, amplificând discuțiile deja aprinse despre durata și complexitatea procedurilor judiciare în România.

Nicolae Ciucă

Reacția lui Nicolae Ciucă la Criticile lui Marcel Ciolacu: "E foarte bine!"

În contextul intensificării competiției politice din România în vederea alegerilor prezidențiale, atmosfera din coaliția PSD PNL devine tot mai tensionată. După ce Nicolae Ciucă și-a anunțat intenția de a candida la Washington, Marcel Ciolacu a lansat un atac subtil, sugerând că nu ar considera necesar să-și anunțe candidatura într-un astfel de cadru internațional.

Dacian Cioloș

Dacian Cioloș, Fondatorul REPER, Anunță Retragerea Temporară din Politica de Partid

Marți seara, Dacian Cioloș a surprins opinia publică anunțând că se retrage temporar din activitatea politică de partid. Decizia vine în contextul încheierii mandatului său de europarlamentar și reprezintă și finalul unui ciclu de șapte ani de implicare activă în politică.

 Iohannis, Ciucă și Ciolacu

Cozmin Gușă Critică Dur Pe Iohannis, Ciucă și Ciolacu: "E Grav Să Ai Lideri Slabi La Granița Unui Posibil Război Rusia-NATO"

Noi tensiuni au izbucnit între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pe tema alegerilor prezidențiale. După ce Ciucă și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Ciolacu l-a atacat, acuzându-l că s-a grăbit să facă acest anunț. Totodată, presa austriacă relatează că președintele Klaus Iohannis și europarlamentarul Mihai Tudose ar putea deveni comisari europeni din partea României.

Robert Negoiță

Robert Negoiță ar fi organizat evenimente sportive de zeci de mii de euro cu bani publici printr-o firmă care are legături cu un consilier PSD

Într-o investigație recentă, s-a dezvăluit că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, ar fi organizat evenimente sportive în valoare de 60.000 de euro, folosind bani publici. Acești bani ar fi fost alocați pentru evenimente sportive și consultații nutriționale destinate tinerilor din sectorul respectiv. Conform raportului realizat de Buletin de București, contractul pentru aceste activități ar fi fost atribuit printr-o procedură specială către o firmă care ar avea legături cu un consilier actual și viitor al PSD.

Realitatea Sociala

Presa la un click depărtare.

Categorii

Acasă

politică

actualitate

administrație publică

monden

business

economie

cultură

sport

sci-Tech

evenimente


VOX Press - Partenerul tău în publicitate

2024